Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza a anunţat, marţi, că s-a despărţit de antrenorul Sam Sumyk, cu care colabora de patru ani, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Puţine cuvinte să anunţ sfârşitul unei călătorii extraordinare, două grand slam-uri şi numărul 1 mondial. Dincolo de recunoştinţă  pentru aceşti ultimi patru ani. Mersi, Sam", a scris Muguruza pe Twitter.

Spaniola a început colaborarea cu tehnicianul francez în 2015, an în care a câştigat turneul de la Roland Garros. În 2017, ea s-a impus la Wimbledon, dar de atunci nu a mai avut rezultate notabile, ajungând pe locul 27 mondial.

Muguruza, 25 de ani, a pierdut în turul I la actuala ediţie a turneului de la Wimbledon, în faţa jucătoarei braziliene Beatriz Haddad Maia, locul 121 WTA, scor 4-6, 4-6.

Sam Sumyk, 51 de ani, a mai lucrat cu Vera Zvonareva, Victoria Azarenka şi cu Eugenie Bouchard.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.