Mijlocaşul echipei FC Viitorul, Gabriel Iancu, autorul golului care a adus titlul de campioană pentru formaţia antrenată de Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă, că la penalti s-a gândit să dea tare, pe centru şi apoi să se bucure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ne-am gândit niciodată că putem lua campionatul. Am muncit foarte mult pentru această performanţă. La penalti m-am gândit să dau tare, pe centru şi să mă bucur. Nu cred că se aştepta nimeni că putem câştiga titlul. Am făcut tot ce ne-a spus domnul Hagi şi asta s-a văzut în teren. Cred că cei de pe Arena Naţionaă se bucură degeaba", a spus Iancu la Digisport.

Formaţia FC Viitorul a învins CFR Cluj, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I şi, conform LPF, care susţine că, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, este noua campioană a României. FCSB a învins CSU Craiova cu 3-0 şi a terminat la egalitate de puncte cu FC Viitorul, 44. Însă, potrivit părerii oficialilor FCSB şi potrivit interpretării regulamentului de către ei, la egalitate de puncte trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat şi din play-off. În această situaţie, FCSB, care a învins CS Universitatea Craiova, scor 3-0, ar trebui să fie campioana României. Înainte de acest meci, patronul bucureştenilor, Gigi Becali, a spus că se va adresa TAS pentru a primi dreptate.

Gabi Iancu a marcat unicul gol al meciului, din penalti în minutul 65, el transformând lovitura de la 11 metri acordată după un fault al lui Larie asupra lui Coman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.