Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, sâmbătă, că fotbalistul Vlad Chiricheş, legitimat la Sassuolo, nu poate răspunde deocamdată convocării la echipa naţională, acest lucru depinzând de rezultatele testelor pentru coronavirus pe care el şi colegii săi le vor face marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Căpitanul tricolorilor, Vlad Chiricheş, a fost nominalizat de Mirel Rădoi pe lista jucătorilor convocaţi pentru cele trei partide ale României din această lună. Indisponibil în urma unei accidentări, Vlad nu a fost în lotul lui Sassuolo la partida disputată aseară în Serie A contra celor de la Udinese. Dar situaţia legată de sosirea lui în România este şi mai complicată. Potrivit noilor norme interne din Italia implementate în contextul evoluţiei pandemiei, Vlad ar putea să părăsească Italia doar dacă testul COVID pe care îl vor efectua marţi, 10 noiembrie, este negativ pentru EL ŞI TOŢI COECHIPIERII LUI! Ar ajunge astfel în cantonament, în cel mai fericit caz, abia începând de miercuri, 11 noiembrie”, se arată pe site-ul FRF.

În cazul în care pe 10 noiembrie chiar şi unul din jucătorii lui Sassuolo este pozitiv, Chiricheş poate fi considerat din nou contact direct, iar toată echipa italiană intră iar într-o perioadă de carantină specială de 10 zile. Asta pentru că au existat cazuri pozitive în lotul lui Sassuolo, Chiricheş este considerat contact direct, se află în regim de izolare şi i se permit doar antrenamentele şi meciurile la echipa de club, fără posibilitatea de a părăsi acel cadru şi, implicit, Italia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.