FRF a anunţat, vineri, că a sesizat Departamentul de Integritate şi Antifraudă al federaţiei, ca urmare a declaraţiilor făcute de conducerea clubului U Craiova 1948 după meciul cu CFR Cluj, referitoare la arbitraj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Având în vedere declaraţiile făcute de domnul Adrian Mititelu la finalul meciului CFR Cluj – U Craiova 1948, precum şi cele transmise de Adrian Mititelu junior în social media, administraţia Federaţiei Române de Fotbal face următoarele precizări:

FRF a luat act de declaraţiile preluate de mass-media şi acestea au fost transmise deja Departamentului de Integritate şi Antifraudă al FRF.

Reamintim că Federaţia Română de Fotbal are o politică de toleranţă zero în privinţa protejării integrităţii sportului. Oricine deţine informaţii despre încălcarea principiului de integritate în cadrul FRF poate contacta Departamentul de Integritate şi Antifraudă”, este anunţul FRF.

Adrian Mititelu a declarat, joi seară, la Prima Sport, că “a fost o organizare generală” pentru ca CFR Cluj să câştige barajul cu FCU Craiova, el criticând prestaţia lui Istvan Kovacs.

CITEȘTE ȘI Adrian Mititelu: CFR trebuia să se califice, dar nici chiar aşa. A fost o organizare generală şi la FRF să treacă CFR

Şi Adrian Mititelu Jr. a transmis mesaje critice, în social media.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.