Vlad Munteanu, manager operaţional al loturilor de juniori în cadrul FRF, a prezentat în cadrul unei reuniuni, la care au participat reprezentativele U17, U18 şi U19, Codul de Etică redactat de Federaţia Română de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta a fost oferit tuturor jucătorilor de la loturile de juniori, Vlad Munteanu explicându-le importanţa acestuia prin exemple concrete. 

”Scopul principal al acestei broşuri este îmbunătăţirea activităţii la loturile naţionale. Avem nevoie de nişte principii după care să ne organizăm, să ne orientăm. Acest ghid va fi distribuit şi către toţi membrii afiliaţi astfel încât cei care vor veni la loturile naţionale să ştie ce implică. Astfel de acţiuni le vom face şi la loturile de junioare şi la cele de U15 şi U16 masculin. Noutatea este aceea că lotul U15, format în urma Turneului Speranţelor, va avea prima acţiune în perioada 18-22 septembrie, la care vor participa cei mai buni 44 de jucători, şi vor şti încă de la primul contact cu echipa naţională ce implică acest lucru, pe lângă părţile tehnice şi tactice. Acest Cod de Etică se aplică tuturor, de la staff-ul tehnic, până la cei mai tineri jucători”, a declarat Vlad Munteanu la finalul întâlnirii cu reprezentantele de juniori ale României, potrivit FRF.

Ghidul prezintă modul în care tricolorii şi tricolorele trebuie să se comporte pe durata convocării la lotul naţional. Sunt oferite indicaţii despre ţinuta vestimentară, dar şi despre activitatea pe reţelele de socializare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.