FRF a anunat, marţi, că mijlocaşul Dennis Man a suferit o fractură cu înfundare la nivelul peretelui anterior al sinusului maxilar drept, fără deplasare, în meciul cu Irlanda de Nord, accidentare care nu putea fi identificată în urma controlului făcut pe teren sau în vestiar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma consultului care a avut loc pe teren, s-a constatat că ambele buze sângerau la comisura dreaptă şi era prezentă contuzie la maxilar. Fotbalistul a fost tot timpul conştient, cooperant şi nu a prezentat semne neurologice, precum stare de ameţeală sau pierderea echilibrului. După ce s-a reuşit oprirea sângerării, Dennis Man a susţinut că poate şi doreşte să evolueze în continuare. La pauză, în vestiar, jucătorul nostru a fost din nou consultat de staff-ul medical şi a fost cusut la ambele buze. Din nou nu a prezentat semne neurologice şi din nou a susţinut că doreşte să intre pe teren. La finalul partidei, după aproximativ 30 de minute, Man a acuzat cefalee (durere de cap) şi, ulterior, greaţă, moment în care s-a luat decizia de fi transportat la spital pentru investigaţii, iar acest lucru s-a făcut cu ambulanţa SMURD. Ajuns la spitalul Elias din Bucureşti, Man, însoţit de un membru al stafului medical, a fost supus unui examen medical cu computer tomograf şi unui consult ORL. Verdictul medicilor a fost traumatism cranian uşor cu fractură cu înfundare la nivelul peretelui anterior al sinusului maxilar drept, fără deplasare. Perioada de repaus nu poate fi estimată în acest moment, urmează să se facă investigaţii ulterioare. Referitor la această fractură, menţionăm că nu putea fi identificată în urma controlului făcut pe teren sau în vestiar”, se arată în comunicatul FRF.

Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a declarat, marţi, la Digi Sport, că Man va fi indisponibil 2-3 săptămâni.

Naţionala de tineret a României a învins, luni, la Voluntari, selecţionata Irlandei de Nord, scor 3-0, în preliminariile Euro-2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.