FRF a anunţat, vineri, grupările care au primit licenţă pentru participarea la competiţiile de club UEFA şi UEFA WCL, sezonul 2024 – 2025.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor a pronunţat hotărârile în data de 18 aprilie 2024. Conform RNCL&SF, ediţia 2023, şi RNLCUWCL, ediţia 2023, cluburile au putut face apel până la data de 22 aprilie 2024. Comisia de Apel a pronunţat hotărârile în data de 26 aprilie 2024.

Următoarele cluburi au primit licenţă pentru participarea la competiţiile de club UEFA şi UEFA WCL, sezonul 2024 – 2025, ca urmare a constatării îndeplinirii cerinţelor minime stabilite în Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor şi de sustenabilitate financiară, ediţia 2023, sau în Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor pentru participarea la UEFA Women’s Champions League, ediţia 2023:

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Licenţă UEFA

1

Asociaţia Club Sportiv Sepsi O.S.K. din Sfântu Gheorghe

2

Asociaţia Clubul Sportiv Suporter Club Oţelul Galaţi

3

Asociaţia Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj

4

F.C.V. Farul Constanţa SA

5

FCU 1948 Craiova Fotbal Club S.A.

6

Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA

7

Fotbal Club Rapid 1923 SA

8

SC Fotbal Club FCSB SA

9

U Craiova 1948 Club Sportiv SA

 Licenţă UEFA WCL

1

Asociaţia Fotbal Club Universitatea Olimpia Cluj

2

Asociaţia Futball Klub Csikszereda Miercurea Ciuc

3

F.C.V. Farul Constanţa SA

4

Societatea Sportivă Universitară Politehnica Timişoara

Referitor la CS Corvinul 1921 Hunedoara, Administraţia de licenţiere nu poate oferi detalii la acest moment despre procesul de licenţiere, deoarece procedurile extraordinare de licenţiere sunt realizate de către UEFA. Conform Regulamentului de licenţiere al UEFA, doar aceasta poate acorda o permisiune specială unui club pentru a intra în competiţiile de club UEFA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.