Federaţia Română de Fotbal şi OPPO au anunţat, miercuri, semnarea unui parteneriat prin care brandul global devine sponsor oficial al echipei naţionale feminine şi furnizor al telefonului oficial pentru toate loturile naţionale de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parteneriatul este valabil doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă unul.

“Parteneriatul cu OPPO reprezintă o manifestare a angajamentului nostru faţă de dezvoltarea fotbalului în România la toate nivelurile. Suntem bucuroşi să avem OPPO, un brand internaţional de succes, alături de noi în această călătorie, pentru a continua să promovăm fotbalul ca un liant social şi pentru a le oferi fanilor o experienţă de neuitat. Telefoanele inteligente au devenit dispozitive esenţiale în viaţa noastră de zi cu zi, iar fotbalul este unul dintre principalele domenii de interes pentru milioane de oameni din întreaga lume dar şi din România, unde este cel mai urmărit sport pe mobil. Începând de astăzi, OPPO devine şi furnizorul oficial de telefoane pentru toate loturile naţionale, atât feminine, cât şi masculine”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Această nouă colaborare extinde parteneriatele sportive existente şi ambiţiile OPPO de a inspira şi implica utilizatorii pasionaţi de sport, notează frf.ro. Producătorul de smartphone-uri are deja parteneriate consacrate cu UEFA, cu turneele de tenis Wimbledon şi Roland Garros şi este şi partener global al Consiliului Internaţional de Cricket (ICC).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.