Parchetul din Ajaccio a anunţat că a fost deschisă o anchetă pentru "violenţă agravată într-o incintă sportivă", ca urmare a incidentelor care au avut loc în timpul meciului dintre Ajaccio şi Bordeaux (0-0), luni seară, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Faptele au avut loc aproximativ în minutul 12 al meciului. În jur de 60 de ultraşi de la Bordeaux, cărora li s-a interzis deplasarea în urma unui ordin prefectural emis vineri, au scandat şi s-au confruntat cu suporterii de la Ajaccio.

Meciul a fost întrerupt, iar ambele echipe au fost trimise la vestiare timp de aproape o oră, în timp ce cele două grupuri de suporteri aruncau cu diverse obiecte. Grupul de la Bordeaux a fost în cele din urmă evacuat de pe stadion de către poliţie, care a fost nevoită să folosească gaze lacrimogene pentru a restabili ordinea Cinci persoane au fost transportate de urgenţă la spitalul din Ajaccio.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.