Franţa a învins, duminică, pe Stade de France, cu scorul de 2-1 (1-0), reprezentativa Olandei, în Grupa 1 a Ligii A din Liga Naţiunilor. Acesta a fost primul meci al francezilor în faţa propriilor suporteri după ce au devenit campioni mondiali, în Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 14, dar Ryan Babel a egalat în minutul 67. Golul victoriei a fost înscris de Olivier Giroud, în minutul 75.

Giroud a reuşit al 32-lea său gol pentru naţionala franceză, întrecându-l pe Zinedine Zidane, care a marcat de 31 de ori. Atacantul de la Chelsea este al patrulea în clasamentul all-time, după Thierry Henry, cu 51 de goluri, Michel Platini, cu 41 de goluri, şi David Trezeguet, cu 34 de goluri.

La partida de la Sain-Denis, spectatorii au format în tribune două stele, însemnând cele două titluri mondiale din palmaresul "albaştrilor". 

Franţa este pe locul I în Grupa 1, cu patru puncte din două meciuri. Germania este pe locul 2, cu un punct dintr-un meci, iar Olanda este ultima, fără punct, după ce a disputat o întâlnire.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.