Consiliul Director al Federaţiei Române de Volei a decis, marţi, locul de disputare pentru Supercupa României, dar şi sancţiuni pentru echipele care nu se înscriu în cupele europene, deşi au dobândit acest drept pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Volei Alba Blaj a trimis o adresă către FR Volei prin care solicită orgaanizarea Supercupei României în data de 30 septembrie 2023. Membrii Consiliului Director au fost de acord în unanimitate ca Blajul să fie desemnat oraşul gazdă”, anunţă FR Volei.

“Echipele care se califică în cupele europene şi nu se înscriu în competiţia pentru care subt eligibile vor plăti o amendă de 10.000 de euro. Neparticiparea în cupele europene, deşi acest drept a fost obţinut pe teren, duce la amendarea respectivei echipe cu 20.000 de euro. Neachitarea sancţiunilor duce la neînscrierea în Campionatul Naţional din ediţia următoare”, a menţionat forul.

Citeşte aici toate deciziile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.