Federaţia Română de Tenis, în parteneriat cu Fundaţia Olimpică Română, anunţă organizarea unui noi turneu de tenis din Calendarul ATP, programat să se desfăşoare la Bucureşti, în perioada 19-26 septembrie 2021, "Trofeul Ţiriac-Năstase", turneu ATP Challenger 80 dotat cu premii totale în valoare de 44.820 Euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul de Turneu al ediţiei 2021 a "Trofeului Ţiriac-Năstase" va fi domnul Dumitru Hărădău, unul dintre cei mai experimentaţi organizatori de turnee din România.

"Bucureştiul avea nevoie de un turneu de o asemenea anvergură, tenisul românesc avea nevoie de el şi ne bucurăm că acest turneu va avea loc. Este un câştig pentru jucătorii români de tenis, pentru că mulţi dintre ei vor avea şansa să joace la Bucureşti, şi mă aştept să avem parte şi de spectatori în tribune. Va fi un eveniment foarte important în peisajul competiţiilor sportive organizate în ţara noastră" a declarat Dumitru Hărădău despre turneul ATP Challenger 80 ce va fi găzduit de Centrul Naţional de Tenis al Federaţiei Române de Tenis,

"Aşa cum am promis, noi, la Federaţia Română de Tenis, facem tot ce ne stă în putinţă pentru a oferi jucătorilor români de tenis şansa de a se dezvolta, de a juca tenis de cel mai înalt nivel şi de a acumula experienţă şi puncte în clasamente fără a fi nevoiţi să părăsească ţara. Acest nou turneu reprezintă o şansă în plus şi pentru tinerii jucătorii români, pentru că el a fost gândit special pentru ei şi pentru viitorul tenisului românesc", a afirmat Răzvan Itu, director general al Federaţiei Române de Tenis.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.