Clubul Borussia Monchengladbach a plasat fotografiile a 13.000 de suporteri pe scaunele stadionului propriu, la meciul de sâmbătă, cu Bayer Leverkusen, din etapa a XXVII-a a Bundesliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din cauza pandemiei de coronavirus, partidele se joacă fără spectatori.

Fotografiile, trimise de fani, au fost imprimate pe cartoane şi au fost plasate în mai multe sectoare ale stadionului Borussia Park, de 54.000 de locuri.

"Este o operaţiune minunată care creează o atmosferă pe stadion, dar în acelaşi timp este o reamintire că fotbalul fără suporteri nu este la fel", a declarat directorul sportiv Max Eberl.

 

Iniţiativa nu a fost cu noroc, deoarece Bayer Leverkusen s-a impus, scor 3-1 (1-0), în faţa gazdelor. În urma acestui rezultat, oaspeţii au trecut peste Borussia pe podiumul clasamentului.

Bayern Munchen este lider, cu 58 de puncte, fiind urmată de Borussia Dortmund, cu 67 de puncte, Leverkusen, cu 53 de puncte şi Gladbach, cu 52 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.