N’Golo Kante, campion mondial cu Franţa în 2018, transferat de Chelsea la Al-Ittihad în această vară, a devenit proprietarul clubului Royal Excelsior Virton, din a treia ligă belgiană, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cele două părţi au oficializat zvonurile care circulă de câteva zile în presa sportivă. Clubul de fotbal Royal Excelsior Virton trece oficial de la Flavio Becca la N'Golo Kanté. Transferul va avea loc la 1 iulie", se arată într-un comunicat de presă oficial al clubului.

În calitate de nou proprietar, N'Golo Kanté intenţionează să continue procesul de structurare a clubului. "Intenţia lui N'Golo Kanté este de a continua structurarea clubului în vederea consolidării bazelor sale, stabilizării personalului şi, în cele din urmă, relansării tradiţiei de formare a RE Virton prin intermediul Academiei de tineret", se arată în comunicatul REV.

În 2022-2023, Royal Excelsior Virton a terminat pe ultimul loc în Challenger Pro League (D2 belgiană).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.