Internaţionalul Nicolae Stanciu, fost jucător al rivalei FC Steaua, acum legitimat la Slavia Praga, a donat pentru Programul Doar Dinamo Bucureşti, a anunţat Peluza Cătălin Hâldan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gestul lui faţă de Dinamo este prea nobil ca să rămână în anonimat, chiar dacă ştim că n-a făcut-o pentru a atrage atenţia. Este bine educat şi nu-i lipseşte modestia. Soarta a făcut să ne fie rival. I-am aplaudat golurile date pentru Naţională, iar acum aplaudăm gestul acesta parcă inspirat din povestea pascală, unde Cel răstignit se roagă pentru soldaţii care îl ţintuiesc în piroane. Ieri am vorbit cu Nicolae Stanciu şi l-am întrebat cu uimire şi recunoştinţă de ce a făcut asta. <Pentru că fotbalul românesc nu-şi permite să piardă o echipă ca Dinamo.> Gestul lui reprezintă şi un apel către tot ce înseamnă lumea fotbalului, indiferent de culori, apartenenţe, simpatii şi rivalităţi. RESPECT, STANCIULE!", au scris reprezentanţii PCH pe Facebook.

Fanii dinamovişti strâng fonduri prin Programul DDB pentru ajuta clubul confruntat cu probleme financiare după ce patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai doreşte să investească în echipă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.