Fostul rutier belgian Eddy Merckx, spitalizat la Termonde, duminică, după ce s-a rănit la cap în urma unei căzături de pe bicicletă, a fost externat vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a fost ţinut cinci zile în spital, deoarece medicii nu au dorit să-şi asume niciun risc, din cauza unui stimulator cardiac pe care fostul sportiv îl are de ani de zile.

Duminică, Merckx a căzut în timp ce se plimba cu bicicleta şi s-a lovit la cap, suferind o hemoragie în urma căreia a ajuns la unitatea de terapie intensivă a spitalului din Termonde. După ce a primit îngrijirile necesare, el a fost transferat în altă secţie a spitalului, pentru a fi supus unor investigaţii complete.

În vârstă de 74 de ani, Eddy Merckx obişnuieşte să iasă cu prietenii săi, cu bicicletele, în fiecare duminică, uneori şi sâmbătă, potrivit presei belgiene.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.