Fostul portar Petr Czech, 38 de ani, retras din activitate în urmă cu mai mult de un an, a fost trecut pe lista de 25 de jucători a echipei Chelsea pentru campionat, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul internaţional ceh şi-a încheiat, la finalul sezonului 2018/2019, cariera de fotbalist, la Arsenal Londra, şi a revenit la clubul Chelsea în funcţia de consilier tehnic şi de performanţă.

Marţi, el a fost trecut de antrenorul Frank Lampard pe lista jucătorilor care pot evolua în această ediţie a Premier League.

Chelsea a precizat faptul că prezenţa lui Petr Cech în grup, în calitate de al patrulea portar, a fost luată din precauţie, din cauza pandemiei de coronavirus. Conducătorii echipei vor să se protejeze astfel de posibila indisponibilitate a primilor trei portari.

"Nu mă aştept să joace, dar nimeni nu se aştepta la ce s-a întâmplat în ultimele şase sau şapte luni, aşa că asta ar explica de ce este acolo. Am avut un loc anul acesta, iar Covid face ca acest an să fie altfel. El este foarte în formă, este încă relativ tânăr şi s-a retras când ar fi putut continua", a afirmat Lampard.

Cu Chelsea, echipă pentru care a evoluat 11 ani, Cech a obţinut 13 trofee, între care patru titluri în Anglia, Liga Campionilor (2012) şi Liga Europa (2013). El a apărat ultiuma dată pentru echipa de pe Stamford Bridge în meciul cu Sunderland din mai 2015, înainte de a pleca la Arsenal.

În lotul "albaştrilor" mai figurează portarii Kepa Arrizabalaga, Willy Caballero şi Edouard Mendy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.