Fostul baschetbalist Cătălin Burlacu şi-a anunţat, luni, candidatura la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Baschet, în cadrul Adunării Generale de alegeri, din 15 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă anunţ că astăzi mi-am depus candidatura în vederea alegerilor preşedintelui FR Baschet. Am luat această decizie convins fiind că acum este momentul ca baschetul românesc să ia o turnură prin care să ieşim la lumina Europei, convins fiind că membrii afiliaţi cu drept de vot au cea mai mare nevoie de diversitate în opţiunea votului şi nu să tindă către un vot indecis, dar şi convins că, împreună cu o echipă serioasă şi metodică, vom reuşi să atragem fonduri europene, fonduri private şi fonduri sociale pentru întreg baschetul românesc”, a anunţat Cătălin Burlacu, fost component al naţionalei, cu o carieră de succes, naţională şi europeană la nivel de club.

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRB vor avea loc în 15 aprilie, iar cu 10 zile înainte vor fi anunţate candidaturile validate.

Până în prezent şi-au mai depus candidatura Adrian Voinescu, expert la Departamentul Relaţii Internaţionale al FRB, Virgil Stănescu, fost internaţional, precum şi Alexandru Iacobescu, fostul manager al echipei CSU Asesoft Ploieşti.

Actualul conducător al forului, Horia Păun, a decis să nu mai candideze, invocând motive de sănătate.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.