Mai mulţi foşti şi actuali judoka sau antrenori au renovat faţada Centrului Olimpic feminin de judo din Cluj, iar antrenorului Florin Bercean, participant la cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice, care nu a ştiut de lucrări, i-au făcut o surpriză prin noua denumire a sălii: Academia de judo ”Florin Bercean”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sala de judo din Cluj a prins un nou contur datorită echipei Claudiu Baştea, Cosmin Pop, Gianina Andreica, Ana Maria Mititelu, Denis Mititelu, Gergely Tamas, Gergely Eni, Bodo Roland. Respect şi mulţumiri pentru dăruire şi muncă, Sergiu Georgian Mazerschi. Florin Bercean, profesorul nostru, este omul care a pus cărămidă peste cărămidă pentru a face performanţă în judo-ul feminin. Respect pentru toată cariera. Echipa vă iubeşte!”, sună mesajul, de joi, al Centrului Olimpic feminin de la Cluj.

Pentru antrenorul Florin Bercean, care a participat la cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice, şi a cucerit împreună cu fetele sale sute de medalii pentru România la nenumărate competiţii internaţionale, demersul echipei de la centrul unde pregăteşte sportive de atâţia ani a fost o surpriză.

”Era să cad de pe picioare când am văzut ce frumoasă e sala. A fost ideea lor, eu nu am ştiut, nu eram la Cluj, am văzut totul gata. Au vrut să-mi facă o surpriză, dar deja am primit critici din lumea judo-ului, privind denumirea de academie şi mai ales cu numele meu. Noi intenţionăm de multă vreme să deschidem o şcoală privată pentru copiii din Cluj, poate chiar regională, şi independentă de Centru, dar deocamdată suntem în faza întocmirii actelor. Sigur că nu mă gândeam că îi dăm numele meu, ce au făcut aceşti oameni minunaţi e altă poveste, mi-au făcut o surpriză. Am lucrat la Cluj de peste 20 de ani şi cred că am putea face o şcoală privată, care ar putea să se numească şi academie, dar asta trebuie studiat”, a declarat Florin Bercean, pentru News.ro.

Întrebat despre costurile lucrărilor de amenajare, antrenorul a glumit.

”Nu i-am întrebat nimic, de frică să nu-mi prezinte vreun decont. Glumesc! Chiar nu ştiu de costuri, dar ştiu că au adus şi un specialist în graffiti şi arată totul foarte frumos. Le mulţumesc mult pentru surpriză şi mă bucur să avem o sală atât de frumoasă acum”, a mai spus Florin Bercean.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.