Dubla campioană mondială de atletism Eunice Barber, câştigătoare la heptatlon în 1999 şi la săritura în lungime în 2003, a suferit leziuni minore la nivelul feţei, luni seară, în urma unei altercaţii cu un alt pasager într-un tren din Paris, a anunţat marţi poliţia franceză, citată de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu puţin înainte de ora 23.00, fosta atletă s-a urcat într-un tren Transilien din Franconville (Val-d'Oise) cu destinaţia Gare du Nord din Paris.

Eunice Barber, în vârstă de 49 de ani, i-a cerut apoi "unui călător beat" să vorbească mai încet la telefon şi a primit în schimb "două lovituri în faţă", având o rană uşoară la "pometele drept", potrivit poliţiei. Ea a depus plângere.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat la sosirea trenului la Gare du Nord, înainte de a fi plasat în custodia poliţiei, a adăugat aceeaşi sursă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.