Peste 13.000 de spectatori pe zi vor putea asista la Emilia Romagna Grand Prix, a 13-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, care se va desfăşura în 31 octombrie – 1 noiembrie, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Datorită protocolului strict şi meticulos anti-Covid prezentat autorităţilor din Emilia-Romagna, a fost posibil să obţinem o prezenţă semnificativă a publicului, peste 13.000 de oameni pentru fiecare zi a competiţiei”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Biletele au fost puse în vânzare de o săptămână şi unele sectoare sunt epuizate, au precizat organizatorii.

Primele opt curse ale sezonului de F1 s-au desfăşurat fără spectatori. Luna trecută, la Grand Prix-ul Toscanei, s-a permis prezenţa a aproximativ 2.800 de spectatori pe zi la circuitul Mugello. În weekend-ul trecut, la Marele Premiu al Rusiei, au fost prezenţi la circuitul de la Soci aproximativ 30.000 de spectatori în fiecare zi.

Cursa de la Imola va fi a treia din acest sezon din Italia, după Marele Premiu al Italiei (Monza, 6 septembrie) şi Grand Prix-ul Toscanei (circuitul Mugello, 13 septembrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.