Echipa Audi, care va debuta pe griă în Formula în 2026, a obţinut semnătura lui Nico Hülkenberg, care va părăsi Haas la sfârşitul anului 2024 şi se va alătura echipei Sauber din 2025, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pilotul german în vârstă de 36 de ani devine primul recrut al constructorului bavarez, care va fi oficial în paddock din 2026, odată cu preluarea Sauber.

"Cu viteza, experienţa şi angajamentul său faţă de munca în echipă, el va juca un rol important în transformarea echipei noastre şi a proiectului Audi în F1", a declarat Andreas Seidl, CEO-ul Sauber.

"Perspectiva de a concura pentru Audi este ceva foarte special", a comentat Nico Hülkenberg. "Când un constructor german intră în Formula 1 cu o asemenea determinare, este o oportunitate unică. Să reprezint echipa de uzină a unei astfel de mărci auto cu un motor fabricat în Germania este o mare onoare pentru mine."

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.