Atacantul Florinel Coman a declarat că formaţia sa, FCSB, a fost echipa mai bună în derbiul cu Universitatea Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost foarte greu, un meci cu o echipă foarte bună, cu jucători tineri care ştiu ce au de făcut, cu o atmosferă incendiară, aici, la Craiova, ca de obicei. Fanii i-au împins de la spate, dar eu cred că am făcut un meci ok din punct de vedere tactic şi fizic, am tot încercat să mergem peste ei şi să marcăm. A venit apoi acel gol în minutul 88, dar per total cred că am fost echipa mai bună. Eu am avut o ocazie singur cu portarul, Hora singur portarul, cu 2-0 la pauză altfel se juca. Ne-a prins foarte bine această partidă, ne-am antrenat foarte bine, am fost în cantonament, relaţiile de joc s-au pus cât de cât la punct. Aveam moral după meciul cu Viitorul, în care am reuşit să câştigăm, acum am reuşit şi cu Craiova, megem cu acelaşi moral şi la Bucureşti şi sperăm să câştigăm cu CFR. Am vorbit înainte de meci să nu luăm gol, că sigur vom marca. Ne-am gândit, am vorbit toţi în vestiar, că ar fi momentul să câştigăm chiar dacă vin meciurile grele, pentru că ne-am încurcat cu echipe mai slab cotate, iar asta ne costă", a declarat Coman.

El nu dorit să confirme dacă centralul Isvan Kovacs i-a spus "dispari", la faza la care a cerut un penalti, în prima repriză: "Nu am avut nicio intenţie să cad, nu am văzut nicio reluare, dar cred că a fost un contact acolo. Nu m-am aruncat dinainte, nici nu am incercat, am stat pe picioare, mi-am făcut-o în dreapta şi am vrut să merg după ea , dar a fost acel contact care m-a blocat. Sincer nu vreau să mai comentez despre asta."

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor.

Golul a fost marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88, jucătorul împingând mingea în plasă după o respingere greşită în faţă a portarului Pigliacelli la un şut al lui Coman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.