Fotbalistul Florinel Coman de la FCSB a simţit dureri la antrenamentul din această dimineaţă şi, după ce s-a consultat cu staff-ul tehnic şi medicul Adrian Nica, a părăsit cantonamentul tricolorilor U21, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi aseară a efectuat un control medical amănunţit, iar rezultatul nu a fost îngrijorător, la şedinţa tehnică din această dimineaţă, Florinel Coman a resimţit dureri. Mijlocaşul de 19 ani s-a pregătit separat de colegii lui, însă nu a putut încheia şedinţa de pregătire. În aceste condiţii, s-a luat decizia ca Florinel Coman să nu mai rămână în cantonament, urmând să se întoarcă la club pentru a-şi continua recuperarea.

"Este o pierdere importantă, dar nu aveam ce să facem. Mai e puţin până la meciul cu Elveţia, iar recuperarea lui nu mai era posibilă", a spus Daniel Isăilă.

Coman este al doilea jucător din lotul convocat iniţial care devine indisponibil pentru duelul din Elveţia, de vineri, după Dragoş Nedelcu. 

După trei meciuri disputate în Grupa 8 de calificare la Euro 2019, tricolorii se menţin pe prima poziţie cu 7 puncte acumulate. Elevii lui Isăilă s-au impus în deplasările din Liechtenstein (2-0) şi Bosnia - Herţegovina (3-1) şi au remizat la Ovidiu, cu Elveţia (1-1).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.