Jucătorul echipei FCSB, Florin Tănase, a pus pe seama ghinionului faptul că formaţia pregătită de Anton Petrea nu a reuşit să câştige meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut o sumedenie de ocazii, ghinionul a făcut să nu luăm cele trei puncte. Vlad avea practic mingea în braţe, dar din acea groapă s-a dus în plasă. Când termini schimbările în minutul 50, când nu mai ai cu ce să vii de pe bancă, cu meciuri din trei în trei zile, e normal să faci un pas în spate. Mai avem cinci meciuri, vom vedea ce va fi. Azi doar neşansa a făcut să nu câştigăm cele trei puncte", a declarat Tănase la televiziunile care transmit meciurile din Liga I.

Formaţia FCSB a remizat, luni, la Giurgiu, scor 1-1 (1-0), cu echipa CFR Cluj, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au marcat golul egalizator în minutul 90+3.

Pentru FCSB a marcat Tănase '19 (penalti), iar pentru CFR Cluj a înscris Burcă '90+3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.