Mijlocaşul echipei Astra Giurgiu, Florin Lovin, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea din finala Cupei României, că pentru el a fost o onoare să-şi încheie cariera într-un meci cu trofeul pe masă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu este o finală tristă. Trebuie să felicităm adversarul şi să fim mulţumiţi că am ajuns o finală. Pentru mine a fost o onoare să-mi închei cariera într-un meci cu trofeul pe masă. Înainte de meci am fost copleşit de emoţii. Este o seară tristă, dar şi una fericită pentru că este ca o izbăvire. Acum pot merge să fiu alături de familia mea. Transferul la Steaua a fost cea mai mare realizare din cariera mea, nu voi uita semifinala cu Middlesbrough, dar nu vreau să dau uitării ultimii doi ani petrecuţi la Astra şi care au fost frumoşi. Am fost cea mai bună echipă din România în ultimii doi ani. Când s-a terminat meciul le-am mulţumit colegilor şi mi-au dat lacrimile", a spus Lovin la Digisport.

Formaţia FC Voluntari a învins, sâmbătă, la Ploieşti, echipa Asta Giurgiu, scor 6-4, la loviturile de departajare şi a câştigat Cupa României pentru prima oară în istoria sa.

Astra Giurgiu a deschis scorul prin Ioniţă, în minutul 36, FC Voluntari reuşind egalarea prin Marinescu, în minutul 83, din penalti.

La loviturile de departajare, pentru FC Voluntari au marcat Ad. Bălan, Marinescu, Voduţ, Ivanovici şi C. Achim. Pentru Astra Giurgiu au înscris Fabricio, Săpunaru şi Seto, iar Al. Stan a ratat.

Acesta a fost ultimul meci al antrenorului Marius Şumudică la Astra Giurgiu şi ultimul din carieră pentru Florin Lovin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.