Atacantul Florin Andone riscă o suspendare importantă, după ce a lovit un adversar cu cotul în faţă, la meciul dintre West Bromwich Albion şi Nrighton, informează presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul echipei Brighton l-a lovit pe Sam Field, în minutul 30 al partidei de la West Bromwich, dar incidentul nu a fost văzut de centralul Paul Tierney, nici de ceilalţi oficiali care au condus meciul. Specialiştii au ajuns la concluzia că Andone merita cartonaşul roşu, astfel că federaţia engleză se poate autosesiza în acest caz şi ar putea să-l sancţioneze pe internaţionalul român.

Florin Andone a înscris un gol în meciul câştigat, miercuri, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei West Bromwich, în meci rejucat din turul patru al Cupei Angliei.

Andone, care a fost integralist, a marcat în minutul 82, celelalte goluri fiind reuşite de Murray (104 şi 117). Pentru West Bromwich a înscris Bartley (77).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.