Atacantul Florin Andone a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, după ce s-a accidentat la meciul pierdut de Galatasaray, scor 0-2, cu Rizespor, în campionatul Turciei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma testelor efecuate de Florin Andone, a fost depistată o leziune a ligamentului lateral interior şi o ruptură parţială a ligamentului încrucişat anterior. Detalii despre tratament vor fi dezvăluite după consultarea cu Brighton, echipă de care japarţine. Operaţia lui Fernando Muslera, care a suferit fractură de tibie şi peroneu, va avea loc mâine dimineaţă”, se arată în comunicatul clubului Galatasaray.

Atacantul Florin Andone s-a accidentat la piciorul drept, în meciul susţinut, duminică, de Galatasaray, în deplasare, cu Rizespor, el fiind scos de pe teren cu targa. Şi portarul uruguayan al echipei Galatasaray, Fernando Muslera, s-a accidentat grav la piciorul drept şi a fost scos cu ambulanţa de pe teren.

Andone a intrat pe teren în minutul 46, fiind scos de pe teren în minutul 72, după o accidentare gravă la piciorul drept.

În prima repriză meciul contând pentru etapa a XXVII-a a campionatului Turciei a fost întrerupt aproximativ opt minute, după ce portarul Fernando Muslera s-a accidentat grav tot la piciorul drept, el fiind scos de pe teren cu ambulanţa.

Rizespor a câştigat meciul cu scorul de 2-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.