Tehnicianul Florentin Pera este noul antrenor al echipei feminine de handbal Universitatea Cluj, el înlocuindu-o în funcţie pe Carmen Amariei, demisă miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform anunţului clubului clujean, Pera a semnat un contract pe doi ani şi jumătate şi a condus duminică dimineaţă primul antrenament.

Florin Pera a mai antrenat pe Mureşul Târgu Mureă, Cetate Deva şi HCM Roman.

Carmen Amariei a fost demisă, miercuri seară, din funcţia de antrenor al echipei Universitatea Cluj, mesajul conducerii fiind, potrivit declaraţiei antrenorului, că ”se simte nevoia unei schimbări”.

Amariei a preluat echipa în urmă cu doi ani, iar din toamna lui 2015 a cooptat-o în staf şi pe fostul mare portar al naţionalei României, Luminiţa Huţupan Dinu.

În actuala stagiune, formaţia clujeană a ajuns până pe locul 4 în Liga Naţională, iar în prezent ocupă locul 10, după nouă etape.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.