Atacantul echipei Liverpool Roberto Firmino, accidentat la ochi, în meciul cu Tottenham, va purta ochelari în timpul partidelor pe care le va juca în continuare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Firmino a fost lovit la ochi de un adversar, în partida câştigată sâmbătă, la Londra, de Liverpool, cu scorul de 2-1, brazilianul fiind nevoit să părăsească terenul, în minutul 54.

Din acest motiv, el a jucat doar ceva mai mult de 20 de minute în finalul meciului cu PSG, disputat, marţi, în Liga Campionilor, timp suficient pentru a marca golul victoriei cu 3-2, în minutul 90+2.

Firmino a apărut, joi, la anternament, cu ochelarii speciali pe care îi va folosi în perioada următoare, devenind ţinta ironiilor coechipierilor.

 

"Edgar Davids s-a întors", a postat Liverpool pe Twitter, alături de un video cu Firmino purtând ochelari. Jucătorul olandez care a evoluat la Ajax, Milan, Juventus, Inter a jucat în trecut cu ochelari, din cauza unei afecţiuni la ochi (glaucom).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.