Jack Grealish, jucătorul lui Manchester City, i-a mulţumit managerului Josep Guardiola după finala câştigată sâmbătă seara, în faţa echipei Inter Milano, scor 1-0, pentru că acesta a avut încredere în el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este unul din momentele pentru care munceşti toată viaţa. Sunt atât de fericit. Am fost îngrozitor pe teren, dar nu-mi pasă. Să câştigi tripla cu acest grup de jucători este atât de special. Toţi cei care mă cunosc ştiu cât de mult iubesc fotbalul şi asta am muncit toată viaţa. Familia mea a fost în tribună, i-am văzut şi am fost tare emoţionat! Tocmai i-am spus managerului echipei „Vreau să-ţi mulţumesc”. A avut atât de multă încredere în mine. Este un geniu!”, a declarat Jack Grealish după finala Ligii Campionilor câştigată în faţa echipei italiene Inter Milano, scor 1-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.