Antrenorul echipei feminine de tenis de masă a României, Viorel Filimon, a declarat, duminică, după finala Campionatului European, pierdută de sportivele tricolore în faţa Germaniei, scor 1-3, că este supărat deoarece jucătoarele nu l-au ascultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne-a lipsit în primul rând dorinţa de a asculta. Am vorbit ceva cu fetele, să zicem că Bernie a avut momentul decizsiv când a avut 9-6. Nu au ascultat, am mai spus şi după Olimpiadă lucrul ăsta. Eliza inclusiv acum a schimbat două servicii... Au luptat, într-adevăr, dar am luptat orbeşte. Atunci când ne căpătam avantaj atunci dădeam cu piciorul şi risipeam tot avantajul creat. În general au nişte păreri care nu ştitu, ar trebui întrebate ele. Sunt supărat pentru că nu au ascultat”, a spus Filimon la Look Sport+.

El a făcut referiri şi la retragerea anunţată de Daniela Dodean: “Toată lumea care face faţă cerinţelor de la lotul naţional e bine primită şi nu-şi va pierde niciodată locul în echipă. Atât timp cât avem alte priorităţi şi o anumită vârstă, atât timp cât prioritatea este alta eu nu am ce să spun. Din punctul meu de vedere toată lumea are loc la lot”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.