Fiecare club care a influenţat ascensiunea tricolorilor U21 care au contribuit în campania de calificare la Euro-2019 a primit machete cu jucătorul sau jucătorii în care au investit, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prin campania “Modele şi recunoştinţă”, Federaţia Română de Fotbal felicită şcolile de fotbal şi cluburile care pun preţ pe creşterea tinerilor, o strategie sănătoasă care ajută la dezvoltarea fotbalului românesc! (...) Astfel, copiii şi juniorii le vor putea admira şi vor privi cu ambiţie spre viitorul carierei lor. Au fost livrate 40 de machete cu 21 de jucători către 18 cluburi şi şcoli de fotbal. Campania va continua cu ceilalţi 13 tricolori U21 care au pus umărul la calificarea la Campionatul European Under 21 din această vară", se arată pe site-ul FRF.

Echipa naţionala Under 21 a României este calificată la turneul final al Campionatului European care se va disputa în această vară, în perioada 16-30 iunie, în Italia şi San Marino. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.