Selecţionerul Portugaliei, Fernando Santos, consideră "meritat" rezultatul de egalitate din partida pe care echipa lui a disputat-o, vineri, cu Spania, în Grupa B a CM.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am trăit un meci cu multe emoţii şi talent, în anumite momente Spania a strălucit mai mult, în altele Portugalia, dar rezultatul este meritat. Portugalia a condus de două ori şi, în astfel de situaţii, adversarul nu mai revine de obicei, dar Spania este o excelentă echipă şi a avut momente extraordinare. Este una dintre favorite, are mult talent, dar noi ne-am bătut până la final", a declarat Santos, potrivit AFP.

El l-a lăufdat pe Cristiano Ronaldo, autorul unei "triple" vineri, cu care a devenit al patrulea jucător din istorie care marchează la patru ediţii ale CM, după Miroslav Klose, Uwe Seeler şi Pele: "Are o calitate tehnică incredibilă, o foarte bună formă fizică, dar şi o mentalitate foarte solidă. Este un jucător foarte robust, pentru că atunci când eram conduşi cu 3-1, el a ghidat echipa cu o mare încredere în el însuşi. Această naturaleţe este rodul dezvoltării personale, joacă la o mare chipă (n.r. - Real Madrid) şi a disputat multe finale. Este cu adevărat fabulos să ai un jucător ca el, iar pentur selecţionata portugheză este minunat. Sunt încântat că e portughez. Este cel mai bun din lume şi dacă va juca în Qatar (n.r. - în 2022), va marca şi atunci fără îndoială."

Reprezentativa Portugaliei a încheiat la egalitate, scor 3-3, meciul susţinut, vineri, la Soci, în compania Spaniei, în Grupa B de la Cupa Mondială. Cristiano Ronaldo a reuşit un hattrick, în timp ce Diego Costa a marcat două goluri ale spaniolilor.

Pentru Spania au marcat Diego Costa '24, '55 şi Nacho '58, iar pentru Portugalia a înscris Cristiano Ronaldo, în minutele 4 (penalti), 44 şi 88.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.