Fostul Internaţional belgian Marouane Fellaini, acum la formaţia Shandong Luneng, testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, a declarat că se simte bine şi că se află în grija medicilor chinezi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dragi prieteni, am fost testat pentru coronavirus şi rezultatul a fost pozitiv. Acum, m-am reîntors în China şi sunt tratat la spital. Vă pot asigura că totul este bine pentru mine, acum. Le mulţumesc fanilor, staff-ului medical şi clubului pentru grija şi atenţia lor. Voi urma tratamentul şi sper să revin pe teren cât mai repede posibil", a scris, el pe Instagram.

Fellaini a revenit în China, vineri, iar autorităţile l-au plasat în carantină pentru două săptămâni. Totodată, mijlocaşului i s-a efectuat un test, care a ieşit pozitiv.

Asimptomatic, Fellaini se află sub observaţie medicală la un spital din Jinan.

El este primul fotbalist din China testat pozitiv cu Sars-CoV-2.

Fellaini, 32 de ani, a mai jucat pentru Standard Liege, Everton şi Manchester United. El are 87 de prezenţe în naţionala Belgiei, din care s-a retars în urmă cu un an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.