Roger Federer, locul 3 ATP, l-a învins, marţi, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2, 6-2, pe sud-africanul de 22 de ani Lloyd Harris, locul 86 ATP, în primul tur al turneului de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federer, de opt ori învingător la Wimbledon, a cedat pentru prima dată un set în primul meci de la All England Club din 2010. Elveţianul s-a impus după o partidă care a durat o oră şi 50 de minute. Victoria sa fost facilitată şi de o accidentare suferită de Harris la picior, după al treilea set.

Elveţianul nu a pierdut niciodată în primul tur la Wimbledon şi a cedat doar şapte seturi în această fază, în 21 de participări.

În turul al doilea, Federer ca evolua cu Jay Clarke, locul 169 ATP, sau cu americanul Noah Rubin, locul 182 ATP, venit din calificări.

Într-un alt meci din turul I, austriacul Dominic Thiem, locul 4 ATP, a fost învins, cu scorul de 6-7 (4), 7-6 (1), 6-3, 6-0, de americanul Sam Querrey, locul 65 ATP.

Querrey s-a impus după două ore şi jumătate de joc şi va da piept în manşa următoare cu rusul Andrei Rublev, locul 79 ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.