Federaţia Ucraineană de Fptbal a anunţat că toţi membrii delegaţiei echipei naţionale care a făcut deplasarea în Elveţia pentru meciul din Liga Naţiunilor au fost testaţi din nou pentru coronavirus, miercuri, şi că rezultatele sunt negative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida, care ar fi trebuit să se dispute marţi, a fost anulată după ce echipa Ucrainei a fost plasată în carantină pentru că a înregistrat trei cazuri de Covid-19.

Autorităţile elveţiene au refuzat retestarea jucătorilor şi membrilor delegaţiei ucrainene care aveau rezultate negative, a precizat federaţia din Ucraina.

La revenirea în Ucraina, miercuri, la Borispil, toţi membrii delegaţiei ucrainene au fost testaţi din nou la aeroport. Procedura a fost realizată de specialişti de la un laborator certificat de UEFA în Ucraina. După procesarea testelor, federaţia ucraineană a fost informată că toate rezultatele sunt negative, inclusiv cele ale jucătorilor Serghei Krivţov şi Junior Moraes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.