Meciul Sorana Cîrstea - Johanna Konta a fost întrerupt, sâmbătă, la scorul 2-6, 3-1, după ce jucătoarea britanică ar fi fost jignită din tribune. Partida s-a reluat după aproximativ 20 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Konta a izbucnit în plâns după ce i s-ar fi adresat jigniri din tribune. Ea şi membrii delegaţiei Marii Britanii au mers la vestiare, la fel şi româncele, revenind după circa 20 de minute. Konta şi Cîrstea au efectuat din nou încălzirea.

Sorana Cîrstea (FOTO: Inquam Photos / George Călin)
Sorana Cîrstea (FOTO: Inquam Photos / George Călin)

Arbitrul a rugat-o pe Simona Halep să le vorbească fanilor, acestea cerându-le spectatorilor să respecte jucătoarele adverse.

Anterior, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, Ilie Năstase, a fost trimis la vestiare, în timpul meciului dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta.

Ilie Năstase a fost trimis la vestiare pentru că i-ar fi spus ceva arbitrului de scaun, decizia fiind luată de arbitrul principal, elveţianul Andreas Egli.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.