FCU 1948 Craiova a anunţat, vineri, că fundaşul Gabriel Compagnucci a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotbalistul în vârstă de 31 ani, născut în oraşul Monte Buey, din Argentina, evoluează pe flancul drept al apărării.

Fundaşul cu dublă cetăţenie, atât argentiniană, cât şi italiană, a jucat în ultimele două sezoane pentru Atletico Belgrano, locul 8 în prima divizie din Argentina. În acest an, acesta a bifat 17 apariţii în campionat, reuşind să ofere o pasă de gol, în egalul celor de la Belgrano cu Talleres, scor 1-1.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De-a lungul carierei, fundaşul dreapta a evoluat, între 2011 şi 2020, la echipe precum: Sportivo Belgrano, Tiro Federal, Douglas Haig, Alvarado, Almagro, Santa Fe şi Patronato. În toamna anului 2020, jucătorul s-a transferat la Tigre, una dintre echipele cele mai bine cotate din Argentina, unde a petrecut un singur sezon.

El a fost jucătorul lui Newell's Old Boys pentru o scurtă perioadă de timp, unde a bifat 18 partide şi a reuşit să marcheze un gol.

Fundaşul argentinian va îmbrăca tricoul cu numărul 18 la FCU 1948.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.