Formaţia FCSB a remizat, luni seară, la Mogoşoaia, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, ultima din acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Iulian Cristea ’30 pentru FCSB şi Boubacar Fofana ‘37 pentru Sepsi.

La pauză, tehnicianul Leo Grozavu a fost eliminat.

FCSB: A. Vlad – Creţu, Miron, I. Cristea, Ov. Popescu (Panţîru ’63) – Moruţan, Perianu (Simion ’46), Olaru – Man (Buziuc ’83), Fl. Coman, Oc. Popescu (Vînă ’75). Antrenor: Anton Petrea

Sepsi: Niczuly – Delgiannidis, Bouhenna, Mitrea, Fl. Ştefan – Csiszer (Nouvier ’14, Golofca ’78), Fofana, Vaşvari, Aganovic (Purece ’78) – Safranko (L. Fulop ’79), Ştefănescu (Petrila ’62). Antrenor: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Creţu ’46, Popescu ’61, Vînă ‘90+3 / Ştefănescu ’53, Mitrea ‘69

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Alexandru Cerei, Vladimir Urzică - Adrian Viorel Cojocaru

Observator: Alexandru Deaconu

În clasamentul Ligii I, FCSB este lider, cu 34 de puncte, urmat de Universitatea Craiova, care are 31 de puncte, un joc mai puţin, dar şi un golaveraj mai slab. Sepsi este pe patru, cu 27 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.