Formaţia FCSB a remizat, scor 3-3, în al treilea meci amical din Spania, împotriva echipei ruse FC Lokomotiv Moscova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian Manea a deschis scorul în minutul 15, din lovitură liberă, în timp ce Miranchuk a egalat în minutul 26. Roş-albaştrii au trecut din nou în avantaj, după două minute, graţie reuşitei lui Marko Momcilovic. După ce Barinov a făcut 2-2 în minutul 32, acelaşi Manea a stabilit scorul pauzei, din penalty, în minutul 43. Zhemaletdinov a înscris golul care a închis tabela în minutul 63.

Bogdan Vintilă a început meciul cu următoarea formulă de echipă: Vlad - Manea, Cristea, Perianu, Momcilovic - Filip (cpt), Vînă, Olaru - Popa, Dumitru, Niţă. La pauză au intrat, în atac, Man, Moruţan şi Coman, iar pe parcursul reprizei secunde, la 3-3, au mai intrat Bălgrădean, Creţu, Nedelcu, Planic, Panţîru şi Oaidă.

Ultimul meci amical din Spania este programat miercuri, începând cu ora 16:30 (ora României), împotriva campioanei Coreei de Sud, Jeonbuk Hyundai Motors.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.