Echipa FCSB a terminat cu un scor egal joi, 0-0, meciul de pe Arena Naţională disputat împotriva formaţiei belgiene Anderlecht, în etapa a doua a grupelor Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 30 al meciului de pe Arena Naţională, FCSB a cerut penalti la o fază în care portarul lui Anderlecht, Van Crombrugge, l-a ţinut pe Dawa, în careu. Arbitrul Gishamer nu a acordat nimic.

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea (Radunovic 69) - Oaidă, Edjouma, Olaru (Haruţ 90) – Miculescu (Cordea 59), Rusu (Compagno 46), Oct. Popescu (I. Stoica 90). ANTRENOR: Nicolae Dică

ANDERLECHT: Van Crombrugge - Debast, Hoedt, Vertonghen - Murillo, Arnstad, Kana (Verschaeren 71), Ashimeru, Amuzu (Duranville 76) - Fabio Silva, Refaelov (Esposito 83). ANTRENOR: Felice Mazzu

Cartonaşe galbene: Miculescu 19, Olaru 30, Compagno 90+1 / Kana 9, Murillo 32

ARBITRU: Sebastian Gishamer – Roland Riedel, Santino Schreiner – Christopher Joeger (toţi din Austria)

Într-un alt meci din grupa B, Silkeborg a condus pe West Ham cu 1-0, prin golul lui Kusk (5), dar englezii au revenit şi au condus la pauză cu 3-1, după golurile reuşite de Lanzini 13 penalti, Scamacca 25 şi Dawson 38. Tengstedt a redus din diferenţă în minutul 75. S-a încheiat 3-2 pentru West Ham, care conduce în grupa B, cu şase puncte, urmată de Anderlecht (3 puncte), FCSB (un punct) şi Silkeborg, care nu a adunat nici un punct în două meciuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.