Echipa de baschet feminin FCC Baschet UAV Arad a anunţat, duminică, faptul că jucătoarele sale au fost vaccinate cu prima doză anti-Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La începutul acestui an a început etapa a doua de vaccinare anti-COVID din România. În această categorie au fost incluse şi jucătoarele echipei noastre.

Astăzi, sub supravegherea dr. Dan Pârvulescu, fostul medic al clubului galben-albastru, componentelor FCC Baschet UAV Arad le-a fost administrată prima doză de vaccin”, a anunţat clubul arădean, alături de o galerie foto cu sportivele care s-au vaccinat.

FCC Baschet UAV Arad este prima echipă din baschetul românesc care a luat decizia de a se supune vaccinării şi, mai mult, de a face demersul public.

FCC Baschet UAV Arad se află pe locul 2 în Liga Naţională şi va reveni pe teren din 26 februarie, când demarează returul competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.