FC Viitorul va evolua cu PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, sau cu FC Basel, în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, dacă va trece de echipa olandeză Vitesse Arnehm, în manşa a doua preliminară a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida tur va avea loc, la 9 august, la Constanţa, iar returul la 16 august, în deplasare.

PAOK şi Basel se întâlnesc în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, pe ruta echipelor care nu au câştigat titlul naţional. Astfel, FC Viitorul va juca în turul al treilea, dacă se va califica, cu echipa care va pierde dintre Basel şi PAOK (marţi, la Salonic, prima manşă, returul la 1 august) şi care va continua competiţia în Liga Europa.

În turul doi preliminar al Ligii Europa, FC Viitorul va întâlni echipa olandeză Vitesse Arnhem: prima manşă, joi, de la ora 18.00, la Constanţa, iar returul la 2 august, de la ora 22.00, la Arnhem.

Echipa lui Gheorghe Hagi a intrat în competiţie în primul tur preliminar, în care a eliminat pe Racing Union (Luxemburg).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.