FC Viitorul a notat, pe Facebook, că va câştiga confruntarea cu Poli Iaşi, oprită în minutul 54 din cauza problemelor cu nocturna, la masa verde, conform regulamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Problemele cauzate de instalaţia de nocturnă a stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi l-au determinat pe centralul Horia Mladinovici să fluiere finalul partidei în minutul 54! Conform regulamentului, formaţia noastră va câştiga partida cu Politehnica Iaşi cu scorul de 3-0!”, se arată pe pagina de Facebook a FC Viitorul.

Meciul Poli Iaşi – FC Viitorul, contând pentru etapa a noua a Ligii I, a fost declarat încheiat de centralul Horia Mladinovici, în minutul 54, după ce nocturna stadionului din Iaşi s-a stins din nou.

Partida începuse cu aproape o oră întârziere, din cauza problemelor cu nocturna.

Nocturna s-a stins în minutul 54, imediat după un gol al ieşenilor, prin care gazdele preluat conducerea cu 2-1. Anterior, au marcat Dobrosavlevici pentru FC Viitorul, în minutul 20, şi Zajmovic, în minutul 52, pentru Poli Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.