FC Sevilla a învins, în deplasare, după executarea loviturilor de departajare, echipa Andratx, din liga a patra, calificându-se în 16-imile de finală a Cupei Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1, în urma golurilor marcate de Rafa Mir '57, pentru oaspeţi, respectiv Llabres '65.

La loviturile de departajare, de la Sevilla a ratat doar Oscar Rodriguez, iar de la Andratx, Lorente Alvarez şi Alemany Alorda, astfel că andaluzii s-au impus cu 6-5.

Andratx, o echipă din Inslele Baleare, ocupă locul 7 în Seria a V-a a ligii a patra. FC Sevilla este pe locul al doilea în LaLiga.

Nu au fost surprize în meciurile de miercuri, formaţiile de primă divizie ca Rayo Vallecano, Real Sociedad şi Villarreal obţinând şi ele calificarea în 16-imi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.