FC Petrolul a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, în ultimul meci al etapei a XXII-a a Ligii a II-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ghinga a marcat în minutul 15, iar Cristian Puşcaş a ridicat scorul la 2-0, în minutul 35.

În minutul 45+2, Chindriş (FC Petrolul) a fost eliminat. Blejdea (Pandurii) a ratat un penalti, în minutul 54.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În urma acestui rezultat, Petrolul a egalat formaţia Academica Clinceni, clasată pe locul 2, cu 48 de puncte, dar prahovenii au golaverajul mai slab. Lider este Sportul Snagov, cu 49 de puncte, iar pe locul 4 este Universitatea Cluj, cu 47, la egalitate cu Chindia Târgovişte, de pe locul 5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.