FC Farul Constanţa a anunţat, joi, că scoate la licitaţie un tricou de joc cu semnăturile jucătorilor şi membrilor stafului în scopul strângerii de fonduri pentru un junior în vârstă de 15 ani care are o tumoare pe creier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Juniorul nostru, Gabriel Mila, în vârstă de 15 ani, trece prin momente foarte grele. Medicii i-au descoperit o tumoră pe creier şi a fost operat de urgenţă la Spitalul Baltazar din Bucureşti. Gabi este internat în acest moment la Spitalul Fundeni pentru mai multe investigaţii şi are nevoie de ajutorul nostru pentru a continua tratamentul şi recuperarea. Pentru a contribui la strângerea fondurilor necesare, clubul nostru scoate la licitaţie un tricou de joc cu semnăturile jucătorilor şi staff-ului. Suma oferită de câştigătorul licitaţiei va fi donată în integralitate pentru a-l ajuta pe Gabi. Licitaţia se va încheia luni, la ora 20.00. Lăsaţi mesaj cu suma oferită în comentarii “, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

FC Farul a precizat că persoanele care vor să doneze pentru Gabriel Mila o pot face în următorul cont: Raiffeisen Bank  RO26RZBR0000060021499781 /Titular de cont: Mila Nicoleta.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.