Alexia Putellas, căpitanul echipei feminine a Barcelonei şi dublă câştigătoare a Balonului de Aur, va fi operată la genunchi, a anunţat marţi clubul catalan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătoarea a fost nevoită să părăsească luna trecută stagiul de pregătire al echipei naţionale, de la Madrid, din cauza unei accidentări la genunchi care a împiedicat-o să participe şi la meciurile recente ale Barcelonei.

"Vedeta echipei de fotbal feminin a Barcelonei, Alexia Putellas, va fi supusă miercuri, 27 decembrie, unei artroscopii la genunchiul stâng", a anunţat clubul. "Clubul va face un anunţ medical oficial după ce operaţia se va încheia".

Putellas, în vârstă de 29 de ani, a ratat Campionatul European din 2022 din cauza unei accidentări la ligamentul încrucişat anterior, dar a făcut parte din echipa victorioasă a Spaniei la Cupa Mondială din acest an.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.