Senegaleza Fatma Samoura va renunţa la funcţia de secretar general al FIFA la sfârşitul acestui an, a anunţat forul fotbalistic mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Samoura este secretarul general al FIFA din mai 2016. Ea este prima femeie în această funcţie din cadrul forului.

“Să mă alătur FIFA a fost cea mai bună decizie a vieţii mele. Sunt foarte mândră că am condus o echippă atât de diversă. Îi mulţumesc în primul rând lui Gianni Infantino pentru că mi-a dat acest job de vis. El a arătat încredere, înţelegere şi un nivel incredibil de susţinere. Este o plăcere să muncesc alături de cineva care a transformat FIFA. FIFA este astăzi mai bine condusă, mai deschisă, mai de încredere şi mai transparentă. Voi părăsi FIFA cu un sentiment de mândrie şi împlinire”, a declarat Fatma Samoura.

Samoura a precizat că a decis să se retragă din funcţia de la FIFA pentru a petrece mai mult timp cu familia sa. “Iubesc fotbalul de când aveam opt ani şi sunt onorată că am avut acest parcurs”, a adăugat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.